ΑΓΙΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΤΗΝΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΤΗΝΟΣ

ΑΓΙΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ ΤΗΝΟΣ

τοποθεσία

ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΓΙΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ

Το Agrelia Residences βρίσκεται στη νότια πλευρά της παραλίας του Αγίου Ρωμανού, λίγα μόλις βήματα από την άμμο και τα κύματα. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις πιο μαγικές παραθαλάσσιες διακοπές στη Τήνο. Καθώς η παραλία βρίσκεται στις δυτικές ακτές του νησιού, επηρεάζεται λιγότερο από τον άνεμο, σε σύγκριση με άλλες τοποθεσίες της Τήνου. Ο Άγιος Ρωμανός, αποτελείται κυρίως από άμμο και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού. Ωστόσο, διατηρεί την ηρεμία και για αυτό θα μπορείτε να χαλαρώσετε κατά την διάρκεια της διαμονής σας στο Agrelia Residences.

Είναι αρκετά εύκολο να φτάσετε και να βρείτε το κατάλυμα μας. Ο δρόμος από το λιμάνι της Τήνου αποτελείται από άσφαλτο και μπορείτε να συμβουλευτείτε το GPS για να φτάσετε ακόμα πιο άνετα. Η διαδρομή με αυτοκίνητο από την Χώρα, διαρκεί περίπου 15 λεπτά.

Ο Άγιος Ρωμανός είναι μια από τις μεγαλύτερες παραλίες της Τήνου. Διαθέτει ένα beach bar στη βόρεια πλευρά, με ξαπλώστρες και ομπρέλες. Κατά μήκος της παραλίας υπάρχει αρκετή φυσική σκιά, που παρέχεται από τα δένδρα. Επομένως, εάν επιθυμείτε να απολαύσετε τη θάλασσα πιο μακριά από το Agrelia Residences, θα είστε προστατευμένοι από τον ήλιο.

Στο νότιο τμήμα του Αγίου Ρωμανού, υπάρχει ένα μικρό λιμάνι με καΐκια, τα παραδοσιακά αλιευτικά σκάφη που χρησιμοποιούνται στο Αιγαίο Πέλαγος. Επειδή το λιμάνι απέχει λίγα μόνο λεπτά με τα πόδια από το Agrelia Residences, πρέπει να το επισκεφτείτε.

περισσότερα

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

  • Παραλία: 10 βήματα
  • Χώρα & λιμάνι: 8χιλ.
  • Καρδιανή: 9χιλ.
  • Κιόνια: 5χιλ.
  • Άγιος Σώστης: 14χιλ.